Descobreix Vic amb E-Bike

Partint de la zona esportiva de la ciutat, ens espera un tranquil recorregut de 4 hores que ens portarà a descobrir els principals punts d'interès turístic de la ciutat de Vic i el seu entorn natural.

Al nostre pas per el centre històric, visitarem la Plaça del Mercat, la Catedral, el Museu Episcopal, el Temple Romà, l'església de la Pietat i el Pont de Queralt. Abans de deixar el centre de la ciutat, també visitarem el barri de les Adoberies i l'emblemàtic edifici del Centre d'Arts Escèniques l'Atlàntida de Vic.

La ruta continuarà per la llera del Riu Gurri en direcció al Pont del Bruguer, una magnífica construcció gòtica del s.XIV que ostenta la condició de monument historicoartístic nacional. En aquest punt, l'itinerari ens permetrà observar la vegetació típica de les rieres i alguns animals aquàtics com els ànecs de coll verd o les polles d'aigua.

Seguint per l'Anella Verda de la ciutat, el recorregut ens portarà a visitar el Bosc del Puig dels Jueus on gaudirem d'unes vistes espectaculars dels Pirineus. De tornada a la Zona Esportiva encara ens quedarà passar per l'espectacular edifici del Seminari de Vic, el cementiri de la ciutat i el Parc de l'Era d'en Sellés on farem una parada per qui vulgui prendre un beure.